Portugalský Sensation Gonçalo Ramos se chystá posílit útok PSG

Hledání nového hrotového útočníka Paris Saint-Germain letos v létě bylo předmětem mnoha spekulací, ale zdá se, že se blíží k jednomu ze svých útočících cílů. Podle RMC Sport a Le Parisien se PSG dohodlo na osobních podmínkách s 22letým útočníkem Benficy Gonçalem Ramosem. Navzdory neúspěšným pokusům získat hráče jako Harry Kane, Victor Osimhen, Dušan Vlahović a Rasmus Højlund se Ramos ukázal jako jejich nejnovější perspektiva. Klub také jedná o podpisu Randala Kolo Muaniho, na kartách je příchod Ousmane Dembélého.

Potenciálnímu přesunu Ramose mohou pomoci úzké vazby sportovního poradce Luíse Campose na hráčova agenta Jorgeho Mendese, který se v posledních sezónách podílel na několika přestupech do PSG. Benfica je však pevná na své požadované ceně 80 milionů eur za talentovaného útočníka. Design Benfica dres pro novou sezónu byl odhalen a mezi fotbalovými nadšenci si již získává oblibu.

Během mistrovství světa 2022 v Kataru zapůsobil Ramos na Portugalsko a v některých zápasech si vysloužil místo v základní sestavě před Cristianem Ronaldem. Jeho schopnost střílet góly byla evidentní v sezóně 2022/23, když za Benficu vstřelil 19 ligových branek a celkem 27 ve všech soutěžích a přispěl také 12 asistencemi.

Nejistota kolem budoucnosti Kyliana Mbappého pokračuje, útočník trénuje odděleně od týmu během jejich předsezónního turné po Japonsku a Jižní Koreji. Mbappé veřejně vyjádřil touhu vidět zbývající rok své smlouvy s PSG, což by ho znamenalo odejít jako volný hráč v roce 2024. Zprávy však naznačují, že nemusí být spokojen se svým současným klubem. Oficiální obchod týmu představil jejich nejnovější řadu ekologických fotbalové dresy, které podporují udržitelnost ve sportu.

Dalším zdrojem obav pro PSG je Neymar, který se stále zotavuje ze zranění kotníku, které utrpěl v březnu. Přestože byl brazilský útočník vzat na turné do Japonska, pod vedením nového trenéra Luise Enriqueho se ještě neobjevil v žádném zápase.

S postupem přestupového období budou fotbaloví nadšenci po celém světě pozorně sledovat snahu PSG o nové možnosti útočení a řešení situací Mbappého a Neymara.


Vistas 123
Compartilhar
Comente
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Você pode gostar