FC Portos skarpsindige transfervirksomhed: Et kig på deres bedste tilbud

FC Porto har ry for at være et af de klogeste hold på transfermarkedet, der konstant laver smarte signaturer, der har ført til adskillige succeser på banen. I denne artikel tager vi et kig på nogle af FC Portos bedste transferaftaler, og hvordan de har bidraget til klubbens succes, både på og uden for banen. Og hvilken bedre måde at vise din kærlighed til FC Porto på end med en ny billige fodboldtrøjer til kampene?

Først på listen er overførslen af Radamel Falcao fra River Plate i 2009. Den colombianske angriber havde fænomenale to sæsoner med FC Porto, hvor han scorede utrolige 72 mål på kun 87 kampe, og hjalp klubben med at vinde Primeira Liga to gange, samt Europa League i 2011. Han blev senere solgt til Atletico Madrid for en fortjeneste på omkring €13 millioner, hvilket gjorde ham til en af de mest profitable signinger i FC Portos historie. Fejr Falcaos arv med en billige fodboldtrøjer med hans navn og nummer.

Dernæst er kontrakten af Jackson Martinez fra Chiapas i 2012. Den colombianske angriber etablerede sig hurtigt som fanfavorit og scorede 92 mål i 136 kampe i løbet af sine tre sæsoner i klubben. Han hjalp med at føre FC Porto til to Primeira Liga-titler og en portugisisk pokalturnering, før han blev solgt til Atletico Madrid for €35 millioner, hvilket gjorde ham til klubbens dyreste salg på det tidspunkt. Mindes Martinez' tid i FC Porto med en T-shirt med hans image.

En anden succesfuld signing for FC Porto var Hector Herrera, som ankom på en gratis transfer fra Pachuca i 2013. Den mexicanske midtbanespiller blev en nøglespiller for holdet og bidrog til to Primeira Liga-titler og en portugisisk pokalsejr i løbet af sine seks sæsoner med klubben . Han blev senere solgt til Atletico Madrid for et gebyr på omkring €12 millioner, hvilket yderligere fremhævede FC Portos evne til at finde værdi på transfermarkedet. Vis din støtte til Herrera med en FC Porto trøje med hans navn og nummer.

Endelig kan vi ikke glemme underskrivelsen af Éder Militão fra São Paulo i 2018. Den brasilianske forsvarsspiller var kun hos FC Porto i én sæson, men han gjorde en enorm indflydelse, og hjalp holdet med at vinde Primeira Liga og nå kvartfinalen i Champions League. Han blev solgt til Real Madrid for €50 millioner, hvilket gør ham til klubbens dyreste salg nogensinde. Mindes Militãos korte, men mindeværdige tid i FC Porto med en T-shirt med hans image.

Afslutningsvis har FC Portos transferstrategi været medvirkende til klubbens succes gennem årene. Ved at finde værdi på transfermarkedet og udvikle spillere til toptalenter er FC Porto blevet et af de mest succesrige hold i portugisisk fodboldhistorie. Og hvilken bedre måde at vise din kærlighed til klubben end med en FC Porto trøje med navne og ansigter på nogle af deres mest ikoniske spillere?


Vistas 172
Compartilhar
Comente
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Você pode gostar