Cristiano Ronaldo sprøjter 18 millioner pund ud på Portugals dyreste hus

Cristiano Ronaldo har angiveligt sprøjtet 18 millioner pund ud på Portugals dyreste hus. Det er midt i rygterne om en transfer tilbage til Sporting Lissabon i januar. Huset er i øjeblikket vurderet til 11 millioner dollars, men med al den ombygning, stjernen ønsker at udføre, vil den stige til 21 millioner dollars. Det er ikke et lille beløb for superstjernen, der er ved at spille i en VM i fodbold 2022 landsholdstrøjer. Efter det kommende VM i Qatar kan Ronaldo, som rapporteret af flere publikationer, forlade Manchester United og vende tilbage til Sporting CP, klubben hvor han startede sin karriere. I den seneste tid er Ronaldo blevet spekuleret i at forlade Manchester United på grund af hans dyst med holdlederen, Erik ten Hag.

Ronaldo har angiveligt betalt et gebyr på 18 millioner pund for at købe og renovere ejendommen, som forventes at stå klar i 2023. Den ligger i Cascais-regionen i Portugal og har et areal på 2.720 kvadratmeter fordelt på tre etager. Det har også et udendørsareal på 544 kvadratmeter med forskellige haver og en stor swimmingpool. Forestil dig Ronaldo iført en Portugal VM trøje 2022 i den. Den portugisiske stjernes næste palæ blev det dyreste hus i Portugal, og Ronaldo åbner i begyndelsen af 2023 deres eksklusive ejendom i Quinta da Marinha. Og Marca hævder mellem at købe den smukke villa og renovere den, at Ronnie har brugt hele 18 millioner pund i alt.

Dette 2.720 kvadratmeter store palæ ligger kun 40 minutter fra Lissabon, så landets presse er begyndt at tale om en mulig tilbagevenden. Men inden da skal stjernespilleren spille for Portugal i en VM i fodbold 2022 landsholdstrøjer. Verdens tredje bedst betalte atlet i 2022 pr. Forbes, Ronaldo tjente 60 millioner dollars (ca. 495 crore Rs) på banen og 55 millioner dollars (Rs 453 crore) på det sidste år. Tidligere i år valgte han at slutte sig til Champions League-holdet, men det lykkedes ikke at finde en ny klub. Indtil videre vil han fokusere på at sætte rekorder i en Portugal VM trøje 2022. En tilbagevenden til den portugisiske side og Ronaldos første professionelle klub Sporting CP kan potentielt være på kortene for spilleren.


Vistas 398
Compartilhar
Comente
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Você pode gostar