Cristiano Ronaldo vyplácí 18 milionů liber na nejdražší dům v Portugalsku

Cristiano Ronaldo údajně utratil 18 milionů liber na nejdražší dům Portugalska. To je uprostřed zvěstí o přestupu zpět do Sportingu Lisabon v lednu. Dům je v současné době oceněn na 11 milionů dolarů, i když se všemi přestavbami, které hvězda chce udělat, vzroste na 21 milionů dolarů. Pro superstar, který se chystá hrát v Fotbalové dresy MS fotbal 2022, to není málo. Po nadcházejícím mistrovství světa v Kataru může Ronaldo, jak uvádí několik publikací, opustit Manchester United a vrátit se do Sporting CP, klubu, kde začal svou kariéru. V poslední době se spekulovalo o tom, že Ronaldo opustí Manchester United kvůli jeho potyčce s manažerem týmu Erikem ten Hagem.

Ronaldo si údajně vybral poplatek ve výši 18 milionů liber za nákup a renovaci nemovitosti, která by měla být hotová do roku 2023. Nachází se v portugalském regionu Cascais a má rozlohu 2 720 metrů čtverečních ve třech podlažích. Má také venkovní plochu 544 metrů čtverečních s různými zahradami a velkým bazénem. Představte si Ronalda, který v něm má na sobě Fotbalové dresy Portugalsko MS fotbal 2022. Další sídlo portugalské hvězdy se stalo nejdražším domem v Portugalsku a Ronaldo na začátku roku 2023 otevře své exkluzivní sídlo v Quinta da Marinha. A Marca tvrdí, že mezi nákupem nádherné vily a její renovací Ronnie utratil celkem neuvěřitelných 18 milionů liber.

Toto sídlo o rozloze 2 720 metrů čtverečních se nachází pouhých 40 minut od Lisabonu, takže tisk země začal mluvit o možném návratu. Ještě předtím si ale hvězdný hráč zahraje za Portugalsko v Fotbalové dresy MS fotbal 2022. Ronaldo, třetí nejlépe placený sportovec na světě v roce 2022 podle Forbes, vydělal 60 milionů dolarů (přibližně 495 milionů rupií) na hřišti a 55 milionů dolarů (přibližně 453 milionů rupií) mimo něj loni. Začátkem tohoto roku se rozhodl připojit k týmu Ligy mistrů, ale nepodařilo se mu najít nový klub. Zatím se zaměří na vytváření rekordů v Fotbalové dresy Portugalsko MS fotbal 2022. Pro hráče by potenciálně mohl být návrat na portugalskou stranu a Ronaldův první profesionální klub Sporting CP.


Vistas 360
Compartilhar
Comente
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Você pode gostar