Kasni izjednačujući pogodak Kaija Havertza pomaže Njemačkoj uskratiti Engleskoj nevjerojatnu povratničku pobjedu

Nakon što ih je zaustavila snažna mađarska momčad, Njemačka se vratila na svoje bodovne staze u uzbudljivoj, galamljivoj aferi na Wembleyu protiv žestokog nogometnog rivala Engleske. A kasni izjednačujući pogodak Kaija Havertza uskratio je Engleskoj zapanjujuću povratničku pobjedu dok je Njemačka završila svoju kampanju u Ligi nacija sa zabavnim remijem 3-3. To navijači u Njemačka dres nisu očekivali. Njemačka je bila lišena napadačke iskre, ali je dobila ranu priliku kada je Popeovo nervozno izbacivanje bilo smanjeno, a Gundogan je prebacio loptu preko gola. Ni Engleska ni Njemačka nisu imale za što igrati večeras na Wembleyju, a nakon rezultatski rezultatskog prvog poluvremena odlučile su se malo zabaviti i zabile po tri gola.

Sedam će tjedana Hansi Flick sjediti uz zvuk penala Harryja Kanea koji pogađa gornji kut. Bio je to zvuk povlačenja zavjese dok se otkrivala ružna istina ove njemačke strane. U nogometni dresovi s brojem 7, Havertz je pogodio 15 minuta nakon što je Ilkay Gundogan iz jedanaesterca doveo Njemačku u vodstvo. "Ima puno pozitivnih stvari koje možemo izvući iz igre. I bilo je pozitivno što smo se vratili na kraju. Bio je to dobar test." rekla je Flick. To je kraj senzacionalne izvedbe za Havertza, koji je imao snažnu kampanju za EURO 2021. i izgleda dobro da ponovno bude jedan od ključnih ljudi Njemačke.

Kad je Nico Schlotterbeck grubo srušio Bellinghama, a Kane udarcem s točke razbio Ter Stegena, engleski navijači bili su u modu zabave. Ali njihovo slavlje podizanja nogometni dresovi došlo je prerano jer je Havertz imao drugačije ideje, ovaj put zakucavši skok nakon što je pratio udarac Sergea Gnabryja. Čvrsti instinkti za centarfora od Kaija! Hansi Flick pozvao je svoju stranu da pokažu da vjeruju u svoj stil igre i da se zabavljaju u Njemačka dres. U međuvremenu, Mason Mount je tada postao drugi Plavi koji je pogodio mrežu, šibajući u prvom pokušaju da izjednači rezultat.


Vistas 579
Compartilhar
Comente
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Você pode gostar