Richarlison postiže gol, Tottenham Hotspur pobjeđuje 2-0 nad Olympique Marseilleom

Tottenham Hotspur fantastično je započeo svoju kampanju u Ligi prvaka 2022.-23. pobjedom od 2-0 nad Olympique Marseilleom na stadionu Tottenham Hotspur. Marseille je frustrirao Spurse u velikim dijelovima ove uvodne utakmice skupine D, čak i nakon što je početkom drugog poluvremena smanjen na 10 igrača. Bilo je to sve do 76. minute kada se Richarlison ubacio i osigurao domaćoj publici u nogometni dresovi da dočaraju da je sve u redu kada je ovako završilo. Talentirani 25-godišnjak imao je sve što je želio u bivšem klubu Evertonu u smislu osobne sreće i dodvoravanja navijača koji su voljeli pristup brazilskog napadača srcem u rukavu.

Nakon posljednjeg zvižduka, brazilski napadač, koji je također proglašen igračem utakmice, potražio je svoje najbliže koji su bili u prvom redu igrališta na zapadnoj tribini. Čuo se poziv navijača u nogometni dresovi. Oba su pogotka rezultat nestandardnih obrana i brojčane prednosti, ali Richarlison, koji je utakmicu završio u suzama radosnicama, dao je Spursima oštrinu koja im je prije nedostajala cijelu večer. Njegov dolazak znači da su Spursi jednako opasni nakon svojih prvih 11, kao i da nudi drugačiju prijetnju ostalim napadačima koji su Conteu na raspolaganju. Sada navijači imaju dobar razlog da kupe njegovu Tottenham Hotspur dres.

Ovo je bila dobra pobjeda, ali nije bila baš dobra utakmica. Spursi ove sezone ponekad nisu bili ugodni za oko, ali Conte je ubrizgao čelik u stranu što znači da imaju sposobnost obaviti posao čak i kada nisu u najboljem izdanju. Prethodni Tottenhamov dvoboj u Ligi prvaka bio je poraz u uzvratnoj utakmici osmine finala od RB Leipziga u ožujku 2020. Prošlo je mnogo vremena za one koji vole Tottenham Hotspur dres. Spursi su očajnički željeli pobjednički start, posebno kod kuće, u skupini D. Trebali bi uspješno izaći iz dijela koji također sadrži Sporting Lisabon i Eintracht Frankfurt. U međuvremenu, nastoje zaštititi svoj niz od sedam utakmica bez poraza na početku sezone kada će u subotu napraviti težak put protiv visoko letećeg Manchester Cityja.


Vistas 618
Compartilhar
Comente
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Você pode gostar