Arsenal werkt aan aanvaller van 60 miljoen pond

Ondanks de transferspeculatie begon Diaby het weekend met Leverkusen's openingswedstrijd in de Bundesliga tegen Dortmund. Credit: Getty De Arsenal-baas heeft deze zomer al zwaar gerekruteerd en de aanval versterkt met de ondertekening van spits Gabriel Jesus.

 

Het Gunners goedkope voetbalshirts hoopt dat Diaby hun aanval zal voltooien, omdat ze geen diepte hebben op de linkervleugel en Diaby de mogelijkheid heeft om aan beide kanten van de vleugel te spelen.

 

Arsenal voetbalshirts begon vrijdagavond perfect aan hun Premier League-campagne en versloeg Crystal Palace met 2-0 in Selhurst Park.

 

De Franse international Diaby in goedkope voetbalshirts is een speler die past bij het plaatje. Hij is tweebenig, direct, bedreven op beide flanken, en hij zal zeker met Saka concurreren voor een startplaats.

 

Diaby in goedkope voetbalshirts speelt vaak links voor Leverkusen, dus zou voor concurrentie kunnen zorgen voor Gabriel Martinelli. Bukayo Saka beleefde onlangs zijn beste seizoen uit zijn korte carrière en een aanval bestaande uit Gabriel Jesus, Saka en Martinelli zou dodelijk zijn.

 

Leverkusen wordt verondersteld de 23-jarige te waarderen op ongeveer £ 60 miljoen, wat een potentieel struikelblok zou kunnen zijn voor de Gunners als ze een deal voor Diaby willen sluiten. Diaby droeg de nummer 15 trui tijdens zijn tijd bij Paris Saint-Germain voordat hij overstapte naar het nummer 7 shirt.

 

Diaby wordt momenteel gewaardeerd in de regio van £ 60 miljoen door Leverkusen, maar Arsenal is optimistisch om hem voor een lagere vergoeding te lokken voordat het raam sluit.

 

Als hij geen adempauze krijgt, bestaat het risico op een blessure. Daarom heeft Arsenal een kwaliteitsconcurrent nodig en Diaby biedt precies dat met zijn regelmatige doelpunten bij Leverkusen.

 


Vistas 183
Compartilhar
Comente
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Você pode gostar